Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΙΔΙΑ !!! ΤΗΣ ΕΛΛΑΔAΣ ΠΑΙΔΙΑ?

                                                                           ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 31/10/11        


                                               ΠΑΙΔΙΑ !!!
                                    ΤΗΣ ΕΛΛΑΔAΣ ΠΑΙΔΙΑ?

  Το ξεχείλισμα της αγανάκτησης των παιδιών της Ελλάδας κατά την Εθνική Επέτειο αποτελεί μια πράξη τιμής προς αυτούς που υπηρέτησαν το ΟΧΙ του 1940.
  Ασφαλώς και θα θεωρηθούν ακραίες οι όλες εκδηλώσεις προς την ιστορική ημέρα καθώς και προς το πρόσωπο του ίδιου του Προέδρου της Δημοκρατίας. Δεν έπαυσε όμως το ίδιο Πολιτικό Σύστημα, προκαλώντας στο σύνολο του δουλικά να έχει υπηρετήσει μέχρι σήμερα οτιδήποτε άλλο, παρά το αληθινό Εθνικό Συμφέρον. Εμφανιζόμενο ό,τι υπηρετούσε το κράτος άλλοτε Δημοσιονομικά ως Κυβέρνηση ή Κοινοβουλευτικά, αλλά και αντιπολιτευτικά ή ακόμη εμφανιζόμενο ότι υπηρετούσε και αυτό τούτο το Εθνικό Συμφέρον!!
  Από την ημέρα που η Ελλάδα ενσωματώθηκε στην Ε.Ε. εισέπραξε από την ένταξή της 1,8 τρισεκατομμύρια Euro προκειμένου ν’ αναστηλώσει και εξισορροπήσει την αδύναμη οικονομία της. Επί πλέον υπεχρεώθηκε άλλα 350 δισεκατομμύρια Euro. Το αποτέλεσμα της συνολικής οικονομικής διαχείρισης σήμερα τουλάχιστον είναι τραγικά γνωστό.
  Η όλη πρόοδος που επετεύχθη στην Αναπτυξιακή και Παραγωγική πορεία της οικονομίας ολ’ αυτά τα χρόνια υπήρξε απογοητευτική.
  Μέχρι πατάτες, σκόρδα, κρέατα και όλα σχεδόν τα βιομηχανικά προϊόντα εισάγουμε. Ελάχιστα πλέον προϊόντα εξάγουμε. Το ισοζύγια τρεχουσών εμπορικών συναλλαγών, είναι απογοητευτικό.
  Η Διαχείριση του Κράτους από τους πολυπληθείς πολιτικούς σχηματισμούς που πέρασαν τα τελευταία τριάντα χρόνια υπήρξε από κακή εώς κάκιστη.
  Βασική φροντίδα των εκάστοτε Κυβερνώντων η απαξίωση και υποβάθμιση των ίδιων νόμων που οι ίδιοι φρόντιζαν φεουδαρχικά να ψηφίζουν εις τα εκάστοτε κοινοβούλια τους. Είχαν ως ξεχωριστή προϋπόθεση την εξυπηρέτηση των πελατειακών τους σχέσεων νόμιμα ή άνομα. Προώθησαν γι’ αυτό τον σκοπό την γραφειοκρατία. Γεγονός είναι ότι διατήρησαν το ρουσφέτι γιατί τους εξυπηρετούσε ώστε να κρατούν τους Έλληνες, ως μεμονωμένους πολίτες, προκειμένου έτσι να διεκδικούν ως πελάτες τους πλέον, οικογενειακά  αιτήματα.
  Το Κοινοβουλευτικό Σύστημα, υποτιθέμενο ως κυρίως ιερό της Δημοκρατίας, ολ’ αυτά τα χρόνια, με τις δραστηριότητες του κατήργησε κάθε έννοια ακόμη και Δημοκρατικής επίφασης. Ροζ ψηφοδέλτια, απίθανες σπατάλες, Συνταγματικές παρανομίες Διερευνητικές επιτροπές με προφανή σκοπό την κοροϊδία των πολιτών την ατιμωρησία των βουλευτών, την υπερψήφιση του νόμου περί ευθύνης Υπουργών κάτι που αποτελεί στοιχείο έσχατης αντιδημοκρατικής πράξης. Τέλος δε με την πραγματοποίηση εις την βουλή συνεδριάσεων με πέντε – έξι βουλευτές, ενίοτε δίχως την παρουσία και του επερωτώντος βουλευτού, οι υπόλοιποι να ψυχαγωγούνται στα καφενεία της βουλής.
  Το σύνολο των λειτουργών του Πολιτικού Συστήματος αδιαφόρησαν μέχρι σήμερα για τα Εθνικά θέματα. Αδιαφόρησαν για το ξεκαθάρισμα με την Τουρκία ως προς τις ανύπαρκτες Γκρίζες Ζώνες, για τ’ όνομα με τα Σλαβικά Σκόπια καθώς και τις σχέσεις μας με ομόδοξες και μη, μεγάλες ανά την υφήλιο χώρες.
  Η σημαντική Γεωπολιτική μας θέση μπορούσε να εξασφαλίσει στην Ελλάδα ως Διεθνικό σταυροδρόμι άπειρες ευκαιρίες οικονομικής ανάπτυξης και Εθνικού Σεβασμού, ανύπαρκτου δυστυχώς σήμερα.
  Ολ’ αυτά και πολλά άλλα προκάλεσαν τα άλλα παιδιά της Ελλάδας, των παραδοσιακών οικογενειών αυτά που Κυβέρνησαν ολ’ αυτά τα χρόνια, την δύσμοιρη την Χώρα μας.
  Θ’ αναρωτιέται λοιπόν από εκεί επάνω που βρίσκεται ο πεσών υπέρ πατρίδος Έλληνας κατά το Έπος του ’40!! «Κατά πόσο αυτά τα παιδιά της Ελλάδας τίμησαν την Ελλάδα τους?»   
  Μετά απ’ όλα αυτά το αίτημα της Δημοκρατίας δεν μπορεί να είναι σήμερα οι εκλογές. Τούτο δε διότι το σύνολο του πολιτικού συστήματος είναι σε απόλυτη διάσταση με το κυρίως πολιτικό στοιχείο της χώρας μας.
                                    Τους Έλληνες Πολίτες.
  Προέχει η Σωτηρία της χώρας μας από Κυβέρνηση Εθνικής Εμβέλειας εκ Προσωπικοτήτων, αποδεκτή για τρία τουλάχιστον χρόνια από το παρών Κοινοβούλιο, στηριζόμενη Συνταγματικά στον όρο «Έκτακτης Ανάγκης» της χώρας.
  Εις την συνέχεια διενέργεια Δημοψηφίσματος προκειμένου ν’ αποφασίσει ο Ελληνικός Λαός για Συντακτική Εθνοσυνέλευση και δημιουργία Νέου Συντάγματος. Εξαντλήθηκε πλέον ο χρόνος ανοχής προς το μεταπολιτευτικό σύστημα εξουσίας.
  Οι Έλληνες πολίτες επειγόμεθα ν’ ανακτήσουμε εκ νέου την Εθνική μας Υπερηφάνεια και Κυβερνητική μας υπόσταση.


                                       



                                          Κων/νος Γεροντής
                                             «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ»
                                     ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ
                                          ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ



www.paremvasi.org.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου