Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΧΘΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ

ΧΘΕΣ
ΣΗΜΕΡΑ
ΑΥΡΙΟ


Μετά την μεταπολίτευση η Ελληνική πολιτική σκηνή, δημιούργησε διάφορα συνθήματα,  προκειμένου κάθε φορά να εξασφαλίζεται η εξουσία του ίδιου του κράτους.
Από το Αλλαγή τώρα στο ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο στην συνέχεια ο Λαός στην Εξουσία και στην Κάθαρση ακολούθησε ο Εκσυχρονισμός και η Επανίδρυση του κράτους με τελική κατάληξη το Λεφτά υπάρχουν.
Υπήρξαν  πολιτικά συνθήματα, απόλυτα Δημαγωγικά που αποκλειστικό σκοπό είχαν να εξασφαλίζουν κάθε φορά την εξουσία στους εμπνευστές τους. Πράγμα που τελικά επέτυχαν. Αλλά κάθε επιτυχημένη επανάληψη των συνθημάτων έφερνε την Χώρα ένα βήμα ποιο κοντά στην παρούσα κρίση.
Είναι φανερό ότι μαζί με την κοινωνία και η οικονομία του κράτους οδηγείται πλέον στην πραγματική Χρεοκοπία. Η αξιοπιστία μας σαν Ελληνικό κράτος και Λαός έχει διεθνώς μηδενισθεί και διερευνάτε ανά τον κόσμο το συνολικό κοινωνικό – οικονομικό πλέγμα που χαρακτηρίζει την χώρα μας.
Διαπιστώνει  κανείς μετά και από απλή έρευνα ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει προς το καλύτερο επί ένα χρόνο τώρα, αλλά όλα πάνε στο χειρότερο. Μπροστά μας αντιμετωπίζουμε ξεκάθαρα το φάσμα της Εθνικής  καταστροφής, οι δε πολιτικοί σχηματισμοί διαγκωνίζονται για την εξουσία και μόνο.
Παρ’ όλα αυτά την πορεία μας διαχειρίζεται μια Κυβέρνηση από την οποία λείπει ο συντονισμός και η καλή ενορχήστρωση. Λείπει ουσιαστικά ο πρωθυπουργός.
Έχουμε μια αξιωματική αντιπολίτευση της οποίας το αποκλειστικό της ενδιαφέρων είναι να πάρει την εξουσία!! Αλήθεια εάν την πάρει ξέρει τι θα την κάνει; Με ποιους θα την ασκήσει; Και ποιους θα πείθει για τις αγαθές προθέσεις της;
Μέσα σε όλ’ αυτά έχουμε ένα ΚΚΕ το οποίο δείχνει με την πολιτική που εκφράζει σε καθημερινή βάση, ότι η ώρα του Σοβιετικού Σοσιαλισμού πλησιάζει στην Ελλάδα!!
Ο κ. Καρατζαφέρης οραματίζεται να ορκίσει την δεύτερη Κυβέρνησή του στην Αγία Σοφία ( όχι της Θεσ/κης ) η δε κ. Μπακογιάννη έχει ξεχάσει τα έξη χρόνια της Υπέρ Υπουργείας της, κατά το πρόσφατο παρελθόν, αλλά και της κομματικής της απιστίας!!!
Ο δε κ. Τσίπρας συνεχίζει τις εφηβικές του ανασκοπήσεις.
Με όλους αυτούς  τους πολιτικούς σχηματισμούς επιχειρεί η Ελλάδα ν’ αντιμετωπίσει το Χρυσόμαλλο Τέρας το οποίο η ίδια, επί τριάντα χρόνια δημιούργησε με την άφρονα λάθος πολιτική της.
Οι ίδιοι  πολιτικοί άρχοντες με το ίδιο πολιτικό προσωπικό και πολιτικό σύστημα που μας οδήγησαν στον κατήφορο που βρισκόμαστε σήμερα, θέλουν να πιστέψουμε ότι μπορούν να μας σώσουν.
ΟΧΙ λοιπόν. Ήσαν και συνεχίζουν να είναι ακατάλληλοι πολιτικοί γι’ αυτό τον τόπο. Καιρός είναι να πάνε όλοι στα σπίτια τους!!
Ένα καινούργιο σύστημα είναι πλέον απαραίτητο με καινούργιους αξιοκρατικά επιλεγμένους απ’ όλες τις κοινωνικές τάξεις Έλληνες πολίτες, οι οποίοι σύννομα πρέπει ν’ αναλάβουν την περαιτέρω πορεία της χώρας μας.
Υπάρχει ήδη μία ολοκληρωμένη οικονομικοτεχνοκρατική πρόταση για την έξοδο της χώρας από την οικονομική περιπέτεια στην οποία βρισκόμαστε. Η πρόταση μελετήθηκε και συντάχθηκε από Οικονομολόγους Καθηγητές του Πανεπιστημίου Θεσ/κης.
Η όλη πρόταση έχει σαν φιλοσοφία μαζί με την οικονομική ρύθμιση, να αποκαταστήσει διεθνώς και την κοινωνική αξιοπιστία των Ελλήνων.
Τούτο διότι οι ίδιοι οι Έλληνες πολίτες θα εγγυηθούν την εν πράγμασι εγγύηση για το μείζον αυτό θέμα, με την περιουσία που κατείχαν, την 1η -1ου -2009 όταν εξέσπασε η Κρίση. Το πρόγραμμα αναφέρεται τόσο για την κινητή όσο και για την ακίνητη περιουσία υπολογιζομένη κατά ένα μικρό ποσοστό της τάξης του 2, 3 ή 4%
Προϋπόθεση όλου αυτού του προγράμματος είναι  να υπάρξει ουσιαστική περαιτέρω διαχείριση, ώστε η Χώρα να μπει σε τροχιά ανάπτυξης για τα επόμενα τριάντα χρόνια. Τόσος χρόνος χρειάζεται για την επιμήκυνση του χρέους καθώς ανάλογη θα είναι και η εγγύηση των ακινήτων (2-4%) προκειμένου ν’ αποπληρωθεί το συνολικό  Χρέος των Ελλήνων.
Προκειμένου  να προχωρήσει ένα τόσο μεγάλο πρόγραμμα το οποίο θα βασίζεται σε προϋπάρχοντα νόμο «Εκτάκτου ανάγκης του Κράτους»  μόνο Κυβέρνηση Προσωπικοτήτων, να το προωθήσει στηριζόμενη από το υπάρχον πολιτικό σύστημα επί μία τουλάχιστον τριετία.
 Για να επιτύχει τ’ όλο πρόγραμμα είναι απαραίτητο να το εγκρίνει ο Ελληνικός Λαός, διά Δημοψηφίσματος. Έτσι θα εκλείψει ο Λαϊκισμός, η καταδυνάστευση του Συνδικαλισμού και η έκνομη μέχρι σήμερα πολιτική πραγματικότητα.
Η αποπληρωμή  του χρέους σε μία τριακονταετία, χωρίς τα χαμηλά Λαϊκά στρώματα να επωμισθούν δαπάνες, θα βοηθήσει την συνεχή ανάπτυξη της οικονομίας ώστε ν' αποπληρωθεί το χρέος της Χώρας μας.
Έτσι με αυτόν τον τρόπο οι έχοντες και κατέχοντες θα καταθέσουν ένα ποσοστό της τάξης του 5% από την περιουσία που κατείχαν την 1η – 1ου – 2009 προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι άμεσες προεξοφλητικές δαπάνες της χώρας.
Είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εξόδου της Ελλάδος από την υπάρχουσα κρίση.
Λεπτομέρειες του όλου σχεδίου στην ιστοσελίδα «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ»
www.paremvasi.org.gr

Κων/ντίνος Γεροντής
Μέλος προσωρινού
Συντονιστικού Οργάνου
«Παρέμβαση»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου